Badrumsrenovering Bromma

Har du funderat på en riktigt fin badrumsrenovering och bor i Bromma? Vi på Jobryan erbjuder högkvalitativ badrumsrenovering i Bromma och innehar alla behörigheter som krävs för badrumsrenovering med våtrumsbygge och ventilation som förebygger fukt i badrummet. Hos oss arbetar experter på VA-rördragning, VVS montörer och professionella plattsättare.

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Professionell badrumsrenovering

  Vi är ett företag är som är berättigade för rot avdrag och vi uppfyller alla villkor för det. Rot avdraget kan sänka arbetskostnaden med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av arbetskostnaden. Om du tycker det är svårt att ansöka om rot avdraget så säg då gärna till oss så hjälper vi dig. Vill du det så kan vi göra det och så betalar du för kostnaden med rot avdraget direkt på fakturan.

  Tyvärr omfattar inte rot avdraget kostnaden för material till badrumsrenoveringen i Bromma, men du kan enkelt påverka kostnaden genom att välja ett billigare inredningsmaterial. Om du önskar det kan vi hjälpa till med allt från val av inredningsmaterial till själva inredningen i badrummet. Vi är kända för att vara engagerade, och vi är gärna det för att du som vår kund ska bli så nöjd det bara går.

  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Erbjuder badrumsrenovering i Bromma

  Drömmer du om ett speciellt badrum för din villa, radhus eller lägenhet i Bromma? I så fall kommer vi att göra allt för att förverkliga din badrumsdröm. Börja med att ta kontakt med oss! Då kan vi komma ut för ett kostnadsfritt platsbesök och på plats ta reda på dels vad du önskar dig när det kommer till badrum och dels ge en realistisk offert på vad det kan komma att kosta att förverkliga din dröm. Vi är glada för alla våra kunder och vi har under de år som vi har varit verksamma fått många nöjda kunder, varför inte bli vår nöjda kund du med?

  När vi påbörjar en badrumsrenovering i Bromma, erbjuder vi dig en arbetsledare som du hela tiden håller kontakten med. Vi informerar dig om hur badrumsrenoveringen går, och vad som händer under tiden som vi arbetar med din badrumsrenovering i Bromma. På så sätt kan du vara trygg med att allt går som du har planerat det. Skulle något hända, så informerar vi dig om det, så att du får möjligheten att fatta nya beslut om din badrumsrenovering.

  Behövs bygglov för badrumsrenovering?

  Vanligtvis behöver du inte bygglov för en badrumsrenovering, bara ifall att du behöver ändra den bärande konstruktionen, brandskyddet eller ventilationen i badrum eller dra nya VA-rör i nytt schakt, skriver Stockholms stad på sin hemsida. Det är viktigt att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen är tillräcklig för badrumskanal gällande frånsluftskanal. Ett badrum behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du behöver en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Bor du i bostadsrättsförening i Bromma?

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Bromma kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta platsen för badrummet. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga dem innan vi påbörjar en badrumsrenoveringen och om du vill att vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.

  Tryggt anlita oss som din hantverkarfirma

  Vi är med branschorganisationen Byggnads och Plattsättnings Entreprenörers Riksförening och bär alltid ID06 när vi arbetar på våra olika arbetsplatser. Att vi är med i olika branschorganisationer gör att vi ständigt är uppdaterade när det kommer till nya material, nya metoder och vi vidareutbildar oss för att kunna erbjuda badrumsrenoveringar i Bromma med hög kvalitet. När vi arbetar bär vi alltid ID06 när vi arbetar, och ID06 gör att alla våra kunder kan identifiera vilka vi är. Det förhindrar alltid att obehöriga ska kunna komma in när vi arbetar. Vi vill helt enkelt att våra kunder ska känna sig trygga när vi är ute i olika bostäder, arbetsplatser och byggen. Du som kund, ska vara trygg med att vi har en hög professionalitet när vi utför våra tjänster för din badrumsrenovering i Bromma. Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!