Badrumsrenovering Bromma

Vi är ledande inom badrumsrenovering i Bromma!

Vill du totalrenovera ditt badrum i Bromma? Vi på Jobryan har jobbat i många år med allt från att bygga möbler i badrum och VA-rördragning till att montera VVS, plattsättningar och göra totalrenoveringar.

Om du letar efter ett erfaret team med många referenser och som dessutom jobbar kostnadseffektivt så har du kommit rätt!

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Professionell badrumsrenovering med RUT-avdrag

  Vill du få ekonomiskt stöd för din badrumsrenovering? Visste du att du kan få avdrag på uppemot 50 tusen per år (eller uppemot 30 av den totala kostnaden för jobbet)? 

  Vi kan dessutom hjälpa dig med att ansöka så att du slipper massor av pappersarbete! Vi inkluderar RUT-avdraget i fakturan.

  Det är dock bra att komma ihåg att avdraget inte täcker kostnaden för materialet. Vi har gärna en dialog med dig om vilket material vi ska använda så att du också kan påverka kostnaderna.

  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Erbjuder badrumsrenovering i Bromma

   

  Vi har alltid sett fram emot att förverkliga badrumsdrömmar. Om du har en bild av hur du skulle vilja att ditt badrum ska se ut efter en renovering så vill vi gärna höra mer om det! Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan ta reda på exakt vad du skulle vilja ha i ditt badrum. Efter det kommer vi kunna ge dig en realistisk offert på vad det kommer att kosta att göra din dröm till verklighet.

  Då vi jobbar med badrumsrenoveringar i bromma brukar vi alltid ha en arbetsledare som du alltid kan kontakta om du har några frågor. Vi meddelar alltid kunden regelbundet om hur det går i arbetet. Om det mot förmodran skulle hända något så kommer du att bli informerad om det direkt så att vi kan tillsammans fatta beslut om din badrumsrenovering. 

  Tack vare vårt arbetssätt har vi gått massor av nöjda kunder som berättar om att de känner sig trygga under hela processen och vi har dessutom fått fina referenser så vi gärna visar.

  Behövs bygglov för badrumsrenovering?

  I de flesta fall behöver du inte fråga om tillstånd för att genomföra en badrumsrenoveringe, dock finns det några undantag. 
  Om arbetet kommer att påverka brandskyddet, ventilationerm VA-rör i nya schakt och bärande konstruktion så måste du ha bygglov.
  Det är extra viktigt att ventilationen är uppsatt korrekt så att måtten inte är för små. Om det blir fel kan mögel, fukt, dålig lukt och ohälsosam luft enkelt samlas vilket medför en hälsorisk.

  Bor du i bostadsrättsförening i Bromma?

  Om din lägenhet tillhör en bostadsrättsförening kommer du förmodligen behöva en tillåtelse från din styrelse om du vill flytta badrummet, alternativt göra stora förändringar (till exempel rördragning och ombyggnad av ventilation). Vi rekommenderar att du har en dialog med dem om ditt projekt om du är osäker.