Badrumsrenovering i Huddinge

Vi är experter på att renovera badrum i Huddinge!

Om du bor i Huddinge och vill ha en vacker badrumsrenovering som inte kostar mer än du har råd med har du kommit till rätt ställe! På Jobryan erbjuder vi badrumsrenoveringar i Huddinge till rimliga priser. Vi bryr oss om våra kunder och arbetar för att förverkliga din dröm om en badrumsrenovering i Huddinge inom den budget du har. Att anlita ett professionellt företag för din badrumsrenovering i Huddinge är ett måste.

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Erbjuder badrumsrenovering i Huddinge

  Jobryan har kvalifikationer inom allt som rör byggnation av våtrum och kakling i Huddinge. I Huddinge erbjuder vi alltid högkvalitativa badrumsrenoveringar till rimliga priser och med de material du önskar till ditt badrum i Huddinge.

  RUT-avdrag för badrumsrenoveringar

  Om du anlitar oss och äger din fastighet har du rätt till skatteavdrag för din badrumsrenovering i Huddinge. Skatteavdraget kan minska arbetskostnaderna för din badrumsrenovering i Huddinge med så mycket som 50 000 kronor per år eller upp till 30 % av arbetskostnaderna. 

  Tyvärr ingår inte inredningsmaterial i skatteavdraget, men du kan sänka kostnaden för din badrumsrenovering i Huddinge genom att välja material med lägre kostnader. Du får gärna be oss om hjälp. Vi hjälper dig gärna med allt för att förverkliga din badrumsdröm!

  Badrumsrenovering
  badrum

  Vi är erfarna hantverkare

  Vi har arbetat med badrumsrenoveringar i Huddinge i många år och har haft många nöjda kunder genom åren, vilket vi är glada över. De rekommenderar oss gärna vidare. 

  Varför inte anlita oss också? För oss är det viktigt att du är nöjd med din badrumsrenovering i Huddinge. I Huddinge och resten av Storstockholm arbetar vi med badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och totalrenoveringar för villor, radhus och lägenheter. 

  Vi tar alltid gärna på oss en badrumsrenovering i Huddinge, och vill du ha rekommendationer om vad som passar dig och hur vi kan lösa olika saker i ditt badrum hjälper vi gärna till. 

  Alla vi som jobbar på Jobryan är auktoriserade att utföra alla olika tjänster som rör badrumsrenoveringar i Huddinge. Vi är bland annat plattsättare, rörmokare och VVS-tekniker.

  Därför kan vi erbjuda högkvalitativa badrumsrenoveringar i Huddinge för allt som rör:

  • byggande av våtrum
  • ventilation som håller badrummet fritt från fukt
  • professionell kakling
  • golvläggning
  • målning och tapetsering av badrum
  • byggande av badrumsinredning

  Trygg badrumsrenovering i Huddinge

  Vi är medlemmar i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring. Om något händer tar vår försäkring hand om det så att våra kunder inte behöver göra det. Vi använder alltid ID06, vilket gör det möjligt för alla våra kunder att identifiera vilka vi är och förhindrar obehörig åtkomst när vi arbetar. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga när vi är i olika hem, på olika arbetsplatser och byggarbetsplatser.

  När behöver du bygglov?

  Vanligtvis behöver du inget bygglov för en badrumsrenovering om du inte behöver ändra husets bärande konstruktion, ändra brandskyddet eller ventilationen i badrummet eller installera nya VA-ledningar i ett nytt schakt. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du behöver en ny eller ändrad ventilationskanal, eller utsugningskanal.

  Bor du i en bostadsrättsförening i Huddinge kan du behöva tillstånd från styrelsen i din bostadsrättsförening om du vill flytta köket eller badrummet. Det är flytten av badrummet som en styrelse i din bostadsrättsförening kan ha synpunkter på. Därför är det lämpligt att samråda med dem innan du påbörjar en badrumsrenovering och om du vill att vi ska flytta VA-ledningar eller ändra ventilationen i din bostad.