Badrumsrenovering Lidingö

Har du funderat på en riktigt fin badrumsrenovering och bor på Lidingö? Vi som arbetar på Jobryan erbjuder högkvalitativ badrumsrenovering på Lidingö. Vi är ett företag som är berättigade för rot avdrag och vi uppfyller alla villkor för det. Rot avdraget kan sänka arbetskostnaden med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av arbetskostnaden för dig som bor i Lidingö. Om du tycker det är svårt att ansöka om rot avdraget själv, säg då gärna till oss så hjälper vi dig. Vill du det så kan vi göra det åt dig så betalar du för kostnaden med rot avdraget direkt på fakturan.
Tyvärr omfattar inte rot avdraget kostnaden för material till badrumsrenovering på Lidingö, men du kan enkelt påverka kostnaden genom att välja mellan dyrt och billigt inredningsmaterial. Om du önskar det kan vi hjälpa till med allt från val av inredningsmaterial och själva inredningen i badrummet i Lidingö. Vi är kända för att vara engagerade, och vi är gärna det för att du som vår kund ska bli så nöjd det bara går.

Kontakta oss

  Prisförslag för badrumsrenovering Lidingö

  Liten badrumsdesign

  Få professionell badrumsrenovering

  Drömmer du om ett speciellt badrum för din villa, radhus eller lägenhet i Lidingö? I så fall kommer vi att göra allt för att förverkliga din badrumsdröm. Börja med att ta kontakt med oss! Då kan vi komma ut för ett kostnadsfritt platsbesök och på plats ta reda på dels vad du önskar dig när det kommer till badrum och dels ge en realistisk offert på vad det kan komma att kosta att förverkliga din dröm. Vi är glada för alla våra kunder och vi har under de år som vi har varit verksamma fått många nöjda kunder, varför inte bli vår nöjda kund du med?

  När vi påbörjar en badrumsrenovering i Lidingö, erbjuder vi dig en arbetsledare som du hela tiden håller kontakten med. Vi informerar dig om hur badrumsrenoveringen går, och vad som händer under tiden som vi arbetar med din badrumsrenovering på Lidingö. På så sätt kan du vara trygg med att allt går som du har planerat det. Skulle något hända, så informerar vi dig om det, så att du får möjligheten att fatta nya beslut om din badrumsrenovering.

  Trygg firma för din badrumsrenovering

  Vi är med branschorganisationen Byggnads och Plattsättnings Entreprenörers Riksförening och bär alltid ID06 när vi arbetar på våra olika arbetsplatser. ID06 gör att alla våra kunder kan identifiera vilka vi är. Det förhindrar alltid att obehöriga ska kunna komma in när vi arbetar. Vi vill helt enkelt att våra kunder ska känna sig trygga när vi är ute i olika bostäder, arbetsplatser och byggen.

  Att vi är med i olika branschorganisationer gör att vi ständigt är uppdaterade när det kommer till nya material, nya metoder och vi vidareutbildar oss för att kunna erbjuda badrumsrenoveringar i Lidingö med hög kvalitet. Du som kund, ska vara trygg med att vi har en hög professionalitet när vi utför våra tjänster för din badrumsrenovering i Lidingö. Vi som arbetar här har alla behörigheter som krävs för badrumsrenovering med våtrumsbygge och ventilation som förebygger fukt i badrummet. Hos oss arbetar experter på VA-rördragning, VVS montörer och professionella plattsättare.

  I viss fall kan du behöva bygglov för badrumsrenovering

  Vanligtvis behöver du inte bygglov för en badrumsrenovering, endast om badrumsrenovering innebär en förändring av en bärande konstruktion i din bostad eller om den kommer att ändra brandskyddet i din fastighet, ändra ventilationen i badrum eller drar nya VA-rör i nytt schakt. Det skriver Stockholms stad på sin hemsida. Kraven är för att staden vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcker för en frånsluftskanal i badrummet. Ett badrum behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla kraven på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om det behövs en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Bäst att få tillåtelse av bostadsrättsföreningen

  Om du bor i en bostadsrättsförening på Lidingö kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta badrummet. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga dem innan vi påbörjar en badrumsrenovering om vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.

  Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

  Hur vi arbetar med våra kunder

  1. Du hör av dig

  Du behöver hjälp med din renovering och vet inte vart du ska börja. Inga problem. Vi finns här för dig

  2. Bokar möte

  Hemma hos dig (eller digitalt) går vi igenom ditt projekt och samlar in information för att kunna leda dig rätt.

  3. Gratis offert

  Du får tydliga offerter tillsammans med ett schyst erbjudande på dina materialinköp.

  4. Vi börjar

  Du träffar arbetsledaren och ni går igenom vad som ska göras. Renoveringen startar och du betalar enligt offert. Voilà, svårare än så behöver det inte vara.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Se vad våra kunder säger

  köksdetalj i köksrenovering stockholm

  Orlando Hernandez

  Väldigt professionella, seriösa och pålitliga. Hade anlitat de förut för att renovera vardagsrummet, vi är jättenöjda med resultatet och nu har vi anlitat dem för kök / badrumsrenovering! Vi har fått massor med goda tips och hjälp med planering om ombyggnationen. Än så länge allt går som planerat och med fantastiska resultat. Tack så mycket!

  Upplyst badrum

  Mathilda L

  Vi anlitade Jobryan till att hjälp oss att bygga om en tvåa till en trea, vilket bland annat innefattade flytt av kök samt renovering av badrum. Vi är supernöjda – Aram, som ledde arbetet hos oss, är lätt att kommunicera med, han är tillmötesgående och trevlig. De jobbade effektivt och trots vissa ändringar under projektets gång hölls tidsplan och budget. Vi kan varmt rekommendera Jobryan Bygg!

  Badrum svart handfat

  Lars-Olov E

  Jag anlitade Jobryan bygg för ett badrumsbygge där allt har gått fantastiskt bra från början till slut. Angelo och Armen och alla hantverkare har gjort ett väldigt bra jobb, tillmötesgående och trevliga. Tider under bygget och avtalad sluttid har hållits hela tiden. Behöver jag hjälp med framtida hantverksjobb kommer Jobryan att vara det självklara valet. Tack.

  Om oss

  Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd,inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen.

  Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.
  Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris.
  Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekomenderar oss till sina vänner!