Badrumsrenovering Nacka

Drömmer du om att få en fin badrumsrenovering och bor i Nacka? Jobryan arbetar med badrumsrenoveringar i Nacka och vi erbjuder våra tjänster för en högkvalitativ badrumsrenovering i Nacka! Alla vi som arbetar på Jobryan har behörigheter inom våtrumsbygge och kakel- och klinkersättning i Nacka. I Nacka arbetar vi med högkvalitativa badrumsrenoveringar till rimliga priser och med de material som du önskar. En badrumsrenovering är oftast ett ganska stort projekt, och vi rekommenderar att anlita en firma som är experter på badrumsrenovering i Nacka.

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Rot avdrag för badrumsrenovering i Nacka

  Vi är ett rot företag och hos oss har du rätt att dra av för rot avdrag för din badrumsrenovering i Nacka. Om du äger din fastighet har du rätt till rot avdrag, som kan sänka arbetskostnaderna för badrumsrenovering. Har du inte utnyttjat det än i år, så kan du sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50 000 kronor eller som mest 30% av kostnaderna. Materialet ingår dessvärre inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på din badrumsrenovering i Nacka genom att välja material till badrumsrenoveringen med låga kostnader.
  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Tillhandahåller professionella tjänster

  Vi vet hur svårt det kan vara att hitta pålitliga proffs som har kompetensen att kunna utföra arbeten i flera olika yrkesområden. På Jobryan erbjuder vi omfattande entreprenadtjänster som täcker i stort sett varenda arbetsmoment. Bläddra igenom våra olika kompetenser här på sidan och hör av dig för ett gratis kostnadsförslag.

  Badrumsrenovering I Nacka

  Alla som arbetar på Jobryan har behörigheter inom olika tjänster för badrumsrenovering i Nacka. Vi är plattsättare, rörmokare och VVS montörer.

  Därför kan vi erbjuda badrumsrenovering i Nacka gällande:

  • badrumsrenoveringen
  • våtrumsbygge
  • ventilation som håller badrummet fritt från fukt
  • professionell plattsättning
  • golvläggning
  • tapetsering eller målning
  • ny dragning av vatten och avlopp till badrummet

  Vi är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring. Skulle något hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. ID06 gör att alla våra kunder kan identifiera vilka vi är. Det förhindrar alltid att obehöriga ska kunna komma in när vi arbetar. Vi vill helt enkelt att våra kunder ska känna sig trygga när vi är ute i olika bostäder, arbetsplatser och byggen.

  Vi har varit verksamma i Nacka i många år och har fått många nöjda kunder, som vi är glada över att de vill rekommendera oss. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din badrumsrenovering i Nacka. I Nacka, Huddinge och i resten av Storstockholm arbetar vi både med badrumsrenovering för fastighetsägare av villor, radhus och lägenheter. Anlitar du oss, får du proffs på allt vi gör och det är vår professionalitet som våra kunder uppskattar. För oss är det alltid roligt att få ta oss an en badrumsrenovering i Nacka och vill du det, kan vi hjälpa dig vid val av material och inredning till ditt badrum.

  I viss fall kan du behöva bygglov för badrumsrenovering?

  Vanligtvis behöver du inte bygglov för en badrumsrenovering. Endast om badrumsrenovering innebär en förändring av en bärande konstruktion i din bostad eller om den kommer att ändra brandskyddet i din fastighet, ändra ventilationen i badrum eller drar nya VA-rör i nytt schakt. Det skriver Stockholms stad på sin hemsida. Detta för att staden vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcker för frånsluftskanal i badrum. Ett badrum behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du behöver en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Bäst att få tillåtelse av bostadsrättsföreningen

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Nacka kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta badrummet. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga dem innan vi påbörjar en badrumsrenovering om vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.

  Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!