Badrumsrenovering Nacka

Renovering av badrummet i Nacka

Bor du i Nacka och vill få en vacker badrumsrenovering? Då har du kommit rätt! På Jobryan bryr vi oss om våra kunder och arbetar för att din dröm om en badrumsrenovering i Nacka ska bli verklighet inom de ramar du har för att förverkliga den. Att anlita ett professionellt företag för din badrumsrenovering i Nacka är ett måste.

 

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Rot avdrag för badrumsrenovering i Nacka

  Om du anlitar oss och äger din fastighet har du rätt till skatteavdrag för din badrumsrenovering i Nacka. Skatteavdraget kan minska arbetskostnaden för din badrumsrenovering i Nacka med upp till 50 000 kr/år, eller högst 30 % av arbetskostnaden. 

  Tyvärr ingår inte inredningsmaterial i skatteavdraget, men du kan påverka priset på din badrumsrenovering i Nacka genom att välja material med lägre kostnader. Fråga gärna oss om du behöver hjälp med det. Vi hjälper dig gärna med allt för att förverkliga din badrumsdröm!

  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Tillhandahåller professionella tjänster

  En badrumsrenovering är ett stort projekt, så det är viktigt att anlita ett företag som är experter på badrumsrenoveringar i Nacka. Vissa saker kan du kanske göra själv om du är händig. Till exempel kan du kanske ta bort de gamla armaturerna och ta bort kakel eller golvplattor och installera nya armaturer om du vet hur man gör. Annars rekommenderar vi alltid att du anlitar professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Nacka.

  Badrumsrenovering I Nacka

  Kontakta oss och få ett kostnadsfritt besök på plats och en offert!

  Jobryan har auktorisation för allt som rör byggnation av våtrum och kakel i Nacka. I Nacka erbjuder vi alltid högkvalitativa badrumsrenoveringar till ett rimligt pris och med de material du behöver.

  Vi har arbetat med badrumsrenoveringar i Nacka i många år och har genom åren fått många nöjda kunder, vilket vi är väldigt stolta över. Och de rekommenderar oss gärna vidare.

  I Nacka och resten av Storstockholm arbetar vi med både badrumsrenovering, köksrenovering och totalrenovering av villor, radhus och lägenheter.

  Vi tycker alltid att det är roligt att ta oss an en badrumsrenovering i Nacka och vi letar alltid efter nya utmaningar. Alla vi som jobbar på Jobryan är auktoriserade för alla olika tjänster som rör totalrenoveringar av badrum. Vi är bland annat kakelsättare, rörmokare och VVS-installatörer.

  Därför kan vi erbjuda badrumsrenoveringar i Nacka med hög kvalitet inom allt som rör:

  • konstruktion av våtrum
  • ventilation som håller badrummet fritt från fukt
  • professionell kakling
  • golvbeläggning
  • målning och tapetsering av badrummet
  • byggande av badrumsmöbler