Badrumsrenovering Stockholm

Vi är experter på att renovera badrum i Stockholm!

Jobryan Bygg är det bästa företaget för badrumsrenovering av högsta kvalitet i Stockholm. Med många års erfarenhet i branschen är vi stolta över att kunna leverera badrumsrenoveringar som inte bara är snygga utan också fungerar effektivt. Vi förstår att badrumsrenovering är ett viktigt beslut, och vi tar ett personligt ansvar till varje projekt vi hanterar. Från den första konsultationen till den slutliga genomgången samarbetar vi med våra kunder för att se till att deras vision blir verklighet.

 

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Professionell renovering av badrum i Stockholm

  Vårt team av skickliga hantverkare och designers är detaljorienterade och alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom badrumsrenovering. Vi specialiserar oss på ett brett utbud av tjänster, inklusive badrumsdesign, ombyggnad, installation av dusch, badkar, fåfänga och skåp, VVS, tillgänglighetsanpassningar, belysning och elarbeten, golvbeläggning och kakel.

  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Tillhandahåller professionella tjänster

  När det gäller badrumsdesign kommer vårt team av proffs att samarbeta med dig för att skapa en design som passar din stil och budget. Vi kan vägleda dig om rätt armaturer, kakel och tillbehör för att uppnå önskat utseende. Vi tar hand om varje aspekt av din badrumsrenovering, inklusive rivning, installation och säkerställer att ditt nya badrum är både funktionellt och effektivt.

  Duschar och badkar

  Vårt team kan installera en mängd olika duschsystem, inklusive walk-in duschar, duschkabiner och ångduschar. 

  Vi kan också sköta alla nödvändiga rör- och elarbeten. Oavsett om du vill ha ett klassiskt eller modernt fristående badkar kan vårt team hjälpa dig att hitta det perfekta badkaret för ditt badrum. Vi sköter även installationen och allt nödvändigt rörledningsarbete.

  Vårt team kan installera ett brett utbud av golv- och kakelalternativ, inklusive keramik, porslin, marmor med mera. Vi ser till att ditt nya golv och kakel inte bara ser bra ut utan också håller i många år framöver. 

  Vi kan också installera skräddarsydda eller förtillverkade fåfänga och skåp som uppfyller dina behov och preferenser. Vi kan installera speglar, belysning och andra tillbehör för att komplettera utseendet på ditt nya badrum.

   

  Vi sköter allt nödvändigt belysnings- och elarbete för att se till att ditt nya badrum är funktionellt och väl upplyst. Vi kan installera en mängd olika belysningsalternativ, inklusive arbetsbelysning, ambient belysning och accentbelysning. 

  Våra licensierade rörmokare kan sköta allt nödvändigt VVS-arbete, inklusive installation av toaletter, handfat och kranar. Vi använder högkvalitativa material för att se till att ditt nya badrum är läckagefritt och fungerar effektivt.

   

  Nytt badrum
  Badrum svart kakel

  Renoveringar utefter dina önskemål

  Om du eller en familjemedlem har rörelsehinder kan vi installera en rad tillgänglighetsanpassningar för att göra ditt badrum säkrare och bekvämare. Det kan till exempel handtagsstänger, duschstolar och rullstolsanpassade handfat och toaletter. Vårt projektledningsteam tillhandahåller tjänster för samordning, schemaläggning och kommunikation för att se till att ditt projekt slutförs i tid och inom budget.

  På Jobryan Bygg är vi stolta över att leverera exceptionella badrumsrenoveringar som överträffar våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förvandla ditt badrum till ett vackert, funktionellt och bekvämt utrymme.

  Badrumsrenovering I Stockholm

  Jobryan är ett ledande och respekterad Byggfirma för renoveringsarbeten som jobbar i Stockholm. Ända sedan vi startade företaget har vi haft ett heltäckande tillvägagångssätt till projektledning och försett våra kunder med ett brett utbud av tjänster som täcker alla deras behov. Hör av dig idag för att få veta mer om det vi har att erbjuda eller för ett gratis första kostnadsförslag.