Badrumsrenovering Täby

Behöver du en badrumsrenovering i Täby? En badrumsrenovering är oftast ett ganska stort projekt, och det är alltid bäst att anlita en firma med experter på badrumsrenovering i Täby. En del saker kan man renovera själv, om man är händig. TIll exempel kan du alltid riva ut inredningen, ta bort kakelplattor eller klinkerplattor och installera inredningen om du vet hur du ska göra. I övrigt är det alltid rekommenderat att alltid anlita hantverkare för din badrumsrenovering i Täby.

Jobryan arbetar i Täby, vi har behörigheter inom våtrumsbygge och kakel- och klinkersättning och vi arbetar i Täby. I Täby erbjuder vi högkvalitativa badrumsrenoveringar till ett bra pris, med de material som du önskar. Och vi har rätt att dra av för rot avdrag för alla slags badrumsrenoveringar i Täby. Rot avdraget kan sänka arbetskostnaderna för din badrumsrenovering i Täby med så mycket som 50 000 kronor under ett år, eller som mest 30% av kostnaderna. Materialet ingår dessvärre inte i rot avdraget.

Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering i Täby

  Erbjuder privärd badrumsrenovering

  I Täby, Danderyd och Storstockholm har vi arbetat i många år och under den tiden har vi fått många nöjda kunder, som vi är glada över. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din badrumsrenovering i Täby. Vi är proffs på allt vi gör och det är det som våra kunder rekommenderar. Det är alltid roligt att få ta sig an en badrumsrenovering i Täby och vi rekommenderar gärna material och inredning. Alla vi som arbetar på Jobryan har behörigheter inom olika tjänster för badrumsrenovering i Täby. Vi är plattsättare, rörmokare och VVS montörer.

  Därför kan vi erbjuda badrumsrenovering i Täby med hög kvalitet på allt gällande:

  • badrumsrenoveringen
  • våtrumsbygge
  • ventilation som håller badrummet fritt från fukt
  • professionell plattsättning
  • målning och tapetsering i badrum
  • nya dragning av vatten och avlopp


  Vi är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramiska Rådet och har ansvarsförsäkring. Skulle något hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. När vi arbetar bär vi alltid ID06 när vi arbetar, och ID06 gör att alla våra kunder kan identifiera vilka vi är. Det förhindrar alltid att obehöriga ska kunna komma in när vi arbetar. Vi vill helt enkelt att våra kunder ska känna sig trygga när vi är ute i olika bostäder, arbetsplatser och byggen. Du som kund, ska vara trygg med att vi har en hög professionalitet när vi utför våra tjänster för din badrumsrenovering i Täby.

  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Behövs bygglov för badrumsrenovering?

  Vanligtvis behöver man inte bygglov för en badrumsrenovering. Endast om du ska ändra ditt hus bärande konstruktion, ändra brandskyddet i huset, ändra ventilation i badrum eller drar nya VA-rör i nytt schakt, skriver Stockholms stad på sin hemsida. Detta för att staden vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcler för både badrumskanal och köket gällande frånsluftskanal i badrum. Ett kök behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du behöver en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Krävs tillåtelse från bostadsrättsförening?

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Täby kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta kök eller badrum. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av kök och badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga dem innan vi påbörjar en badrumsrenovering och behöver dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.

  Badrumsrenovering I Täby

  Jobryan är ett ledande och respekterad Byggfirma för renoveringsarbeten som jobbar i Stockholm. Ända sedan vi startade företaget har vi haft ett heltäckande tillvägagångssätt till projektledning och försett våra kunder med ett brett utbud av tjänster som täcker alla deras behov. Hör av dig idag för att få veta mer om det vi har att erbjuda eller för ett gratis första kostnadsförslag.