Badrumsrenovering Huddinge

Bor du i Huddinge och önskar att få en fin badrumsrenovering som inte kostar mer än vad du kan bekosta? I så fall har du kommit helt rätt! Vi på Jobryan erbjuder badrumsrenoveringar i Huddinge till rimliga priser. Vi är måna om våra kunder och arbetar för att din dröm om badrumsrenovering i Huddinge ska förverkligas inom de ramar som du har för att förverkliga den. Att anlita en professionell firma för din badrumsrenovering i Huddinge är ett måste.

En badrumsrenovering är ju ett stort projekt, därför är det viktig att anlita en firma som är experter på badrumsrenovering i Huddinge. En del saker kan du kanske själv göra, om du är händig. TIll exempel kan du kanske riva ut den gamla inredningen och avlägsna kakel- eller klinkerplattor och installera ny inredning om du vet hur du ska göra. I övrigt rekommenderar vi att alltid anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Huddinge.

Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

Kontakta oss

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Erbjuder badrumsrenovering i Huddinge

  Jobryan har behörigheter inom allt som gäller våtrumsbygge och kakel- och klinkersättning i Huddinge. I Huddinge erbjuder vi alltid högkvalitativ badrumsrenovering till rimligt pris och med de material som du önskar till ditt badrum i Huddinge.

  Anlitar du oss, och äger din fastighet, har du rätt till rot avdrag för din badrumsrenovering i Huddinge. Rot avdraget kan sänka arbetskostnaderna för din badrumsrenovering i Huddinge med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av arbetskostnaden. Inredningsmaterial ingår dessvärre inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på din badrumsrenovering i Huddinge genom att välja material till badrumsrenoveringen med lägre kostnader. Fråga oss gärna om det, om du önskar vår hjälp. Vi hjälper dig gärna med allt sådant för att förverkliga din badrumsdröm!

  Badrumsrenovering
  Ett vackert badrum

  Vi är erfarna hantverkare

  Vi har arbetat med badrumsrenoveringar i Huddinge i många år och har under årens lopp fått många nöjda kunder, som vi är glada över. Och de rekommendera gärna oss. Varför inte anlita oss du med? För oss är det nämligen viktigt att du blir nöjd med din badrumsrenovering i Huddinge. I Huddinge och i resten av Storstockholm arbetar vi både med badrumsrenovering, köksrenovering och totalrenovering av både för villor, radhus och lägenheter. Att säga att vi är erfarna är nästan en underdrift, vi är proffs på det vi gör, helt enkelt.

  Vi tycker att det alltid är roligt att ta oss an en badrumsrenovering i Huddinge och om du vill få rekommendationer om vad som passar och hur vi kan lösa olika saker i ditt badrum. Alla vi, som arbetar på Jobryan, har behörigheter för alla olika tjänster inom badrumsrenovering i Huddinge. Vi är plattsättare, rörmokare och VVS montörer, bland annat.

  Därför kan vi erbjuda badrumsrenovering i Huddinge med hög kvalitet på allt gällande:

  • badrumsrenoveringen
  • våtrumsbygge
  • ventilation som håller badrummet fritt från fukt
  • professionell plattsättning
  • golvläggning
  • målning och tapetsering av badrum
  • bygge av badrumsinredning

  Trygg badrumsrenovering i Huddinge

  Vi är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring. Skulle något hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. Vi bör alltid ID06, och ID06 gör att alla våra kunder kan identifiera vilka vi är. Det förhindrar alltid att obehöriga ska kunna komma in när vi arbetar. För oss är det viktigt att våra kunder ska känna sig trygga när vi är ute i olika bostäder, arbetsplatser och byggen.

  När behövs det bygglov för badrumsrenovering?

  Vanligtvis behöver man inte bygglov för en badrumsrenovering. Endast om du behöver ändra den bärande konstruktionen i huset, ändra brandskyddet eller ventilationen i badrum eller dra nya VA-rör i nytt schakt, skriver Stockholms stad på sin hemsida. Man vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen är tillräcklig för badrumskanal gällande frånsluftskanal i badrum. Ett badrum behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du behöver en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Du kan behöva tillåtelse av en bostadsrättsförening

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Huddinge kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta kök eller badrum. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av badrummet som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga dem innan vi påbörjar en badrumsrenoveringen och om du vill att vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.