Köksrenovering Bromma

Drömmer du om att få ett helt nytt kök i din villa, radhus eller lägenhet i Bromma? Vi på Jobryan erbjuder högkvalitativ köksrenovering i Bromma och innehar alla behörigheter som krävs för köksrenovering med våtrumsbygge, ventilation och om du behöver nytt vatten och avlopp i köket. Hos oss arbetar experter på VA-rördragning, VVS montering, golvläggning och professionell plattsättning.

Drömmer du om ett speciellt kök i din villa, radhus eller lägenhet i Bromma? I så fall kommer vi att göra allt för att förverkliga din köksdröm. Börja med att ta kontakt med oss! Då kan vi komma ut för ett kostnadsfritt platsbesök och på plats ta reda på dels vad du önskar dig när det kommer till kök och dels ge en realistisk offert på vad det kan komma att kosta att förverkliga din dröm. Vi är glada för alla våra kunder och vi har under de år som vi har varit verksamma fått många nöjda kunder, varför inte bli vår nöjda kund du med?

Kontakta oss

  Vill du prata med en utav våra säljare?

  Experter på köksrenovering i Bromma

  När vi påbörjar en köksrenovering i Bromma, erbjuder vi dig en arbetsledare som du hela tiden håller kontakten med. Vi informerar dig om hur köksrenoveringen går, och vad som händer under tiden som vi arbetar med din köksrenovering i Bromma. På så sätt kan du vara trygg med att allt går som du har planerat det. Skulle något hända, så informerar vi dig om det, så att du får möjligheten att fatta nya beslut om din köksrenovering.

  Vi är med branschorganisationen Byggnads och Plattsättnings Entreprenörers Riksförening och bär alltid ID06 när vi arbetar på våra olika arbetsplatser. ID06 gör att alla våra kunder kan identifiera vilka vi är. Det förhindrar alltid att obehöriga ska kunna komma in när vi arbetar. Vi vill helt enkelt att våra kunder ska känna sig trygga när vi är ute i olika bostäder, arbetsplatser och byggen.

  Att vi är med i olika branschorganisationer gör att vi ständigt är uppdaterade när det kommer till nya material, nya metoder och vi vidareutbildar oss för att kunna erbjuda köksrenoveringar i Bromma med hög kvalitet. Du som kund, ska vara trygg med att vi har en hög professionalitet när vi utför våra tjänster för din köksrenovering i Bromma.
  Kök modern design
  Modern kök

  Få rot avdrag för arbetskostnaden

  Vi är ett företag är berättigade för rot avdrag och vi uppfyller alla villkor för det. Rot avdraget kan sänka arbetskostnaden med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av arbetskostnaden. Om du tycker det är svårt att ansöka om rot avdraget själv, säg då gärna till oss så hjälper vi dig. Vill du det så kan vi göra det och så betalar du för kostnaden med rot avdraget direkt på fakturan.

  Tyvärr omfattar inte rot avdraget kostnaden för material till köksrenoveringen i Bromma, men du kan enkelt påverka kostnaden genom att välja mellan dyrt och billigt inredningsmaterial. Om du önskar det kan vi hjälpa till med allt från val av inredningsmaterial och själva inredningen i köket. Vi är kända för att vara engagerade, och vi är gärna det för att du som vår kund ska bli så nöjd det bara går. Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering