Köksrenovering Lidingö

Drömmer du om ett nytt kök och bor i Lidingö? I så fall är du välkommen att anlita Jobryan som din firma för din köksrenovering i Lidingö! Vi har alla de behörigheter som krävs för en högkvalitativ köksrenovering. Vi är certifierade för våtrumsbygge i köket och är professionella kakelsättare i Lidingö.

Kontakta oss

  Vill du prata med en av våra säljare?

  Trygg köksrenovering i Lidingö

  Jobryan har i många år jobbat med plattsättning, rörmokeri, VVS, snickeri och golvläggning på Lidingö.

  Av den anledningen ervjuder vi köksrenovering på Lidingö med en topp-kvalitet på allt inom:

  • köksrenoveringen
  • säkert våtrumsbygge i köket
  • ventilation i köket
  • professionell plattsättning i kök
  • golvläggare, vi lägger alla slags golv i kök
  • målning och tapetsering

  Köksrenoveringar är i regel stora projekt som kräver att man anlitar experter. Vissa saker kan du definitivt göra själv men det är i regel rekommenderat att anlita hantverkare för köksrenoveringar på Lidingö.

  Vi är med i branschorganisationerna Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers Riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring hos försäkringsbolaget If. 

  Med andra ord är vi djupt engagerade i branschen och är alltid intresserade av att vidareutveckla oss. Tack vare försäkringen behöver du som kund inte oroa dig för skador som (mot förmodan) kan hända på arbetsplatsen. Vår försäkring tar hand om eventuella olyckor som händer under projektets gång.

  Dessutom bär vi alltid ID brickor så att vi kan bli identifierade och så att inga obehöriga vistas på arbetsplatsen.

  Kök modern design
  Modern kök

  Glöm inte det viktiga rot avdraget!

  Rot avdraget kan sänka arbetskostnaderna i samband med din köksrenovering i Lidingö med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av kostnaderna. Materialet inkluderas inte i kostnaderna men du kan alltid välja billigare material. Du är alltid välkommen att rådfråga oss. Vi kan förenkla allt pappersarbete genom att helt enkelt lägga till rotavdraget direkt i fakturan.

  Vi har med åren fått många återkommande kunder på Lidingö och fått goda referenser vilket vi ser som ett bra kvitto på vårt hårda jobb och att vi tycker om att jobba med hantverk. 

  Ta kontakt och få ett prisförslag för badrumsrenovering