Köksrenovering Lidingö

Drömmer du om ett nytt kök och bor i Lidingö? I så fall är du välkommen att anlita Jobryan som din firma för din köksrenovering i Lidingö! Vi har alla de behörigheter som krävs för en högkvalitativ köksrenovering. Vi är certifierade för våtrumsbygge i köket och är professionella kakelsättare i Lidingö.

Kontakta oss

  Vill du prata med en av våra säljare?

  Trygg köksrenovering i Lidingö

  Vi som arbetar på Jobryan har behörigheter inom alla de tjänster för en köksrenovering i Lidingö av hög kvalitet. Vi är plattsättare, rörmokare och VVS montörer, snickare och golvläggare.

  Därför kan vi erbjuda köksrenovering i Lidingö med hög kvalitet på allt gällande:

  • köksrenoveringen
  • säkert våtrumsbygge i köket
  • ventilation i köket
  • professionell plattsättning i kök
  • golvläggare, vi lägger alla slags golv i kök
  • målning och tapetsering

  En köksrenovering är oftast ett ganska stort projekt, och det är alltid bäst att anlita en firma som har experter på köksrenovering i Lidingö. En del saker kan du kanske göra själv, om du är händig, till exempel kan du kanske riva ut den gamla köksinredningen, ta bort kakelplattor och installera den nya köksinredningen om du vet hur du ska göra. I övrigt är det alltid rekommenderat att alltid anlita professionella hantverkare för en köksrenovering på Lidingö.

  Vi som arbetar hos Jobryan är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring hos försäkringsbolaget If. Om något skulle hända, vilket det sällan gör, men om och utifall att, så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.
  Kök modern design
  Modern kök

  Glöm inte det viktiga rot avdraget!

  Vi har rätt att dra av för rot avdrag för alla slags köksrenoveringar i Lidingö. Rot avdraget kan sänka arbetskostnaderna i samband med din köksrenovering i Lidingö med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av kostnaderna. Materialet ingår inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på din köksrenovering i Lidingö genom att välja material till köksrenoveringen till lägre kostnader.

  Våra hantverkare har arbetat i många år och vi har fått flera nöjda kunder. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din köksrenovering i Lidingö. I Lidingö och i resten av Storstockholm med förorter och omnejd, arbetar vi både med köksrenoveringar, badrumsrenoveringar och totalrenoveringar i villor, radhus och lägenheter. Vi är proffs på det vi gör och det är det som våra kunder rekommenderar. Det är alltid roligt att få ta sig an en köksrenovering i Lidingö och vi rekommenderar gärna material och inredning. Så ta kontakt med oss, få ett kostnadsfritt platsbesök och offert och berätta gärna vad du önskar!

  Ta kontakt och få ett prisförslag för badrumsrenovering