Köksrenovering Nacka

Vill du renovera ditt kök i Nacka så att det blir en vacker del av ditt drömboende? Då borde vi pratas vid! Jobryan gör köksrenoveringar i Nacka av den högsta kvaliteten!

Vi är vana vid och har all behörighet för att kunna göra totalrenoveringar av kök i Nacka. Oavsett om du behöver dra om avloppsrör eller vattenledninar så har vi VVS möntörer som kan bygga om ventilationer till ett riktigt bra pris och med det materialet du önskar.

Kontakta oss

  Vill du prata med vår säljare?

  Anlita oss för köksrenovering i Nacka

  Vår firma har arbetat i Nacka i många år och under den tiden har vi fått många nöjda kunder, som vi är glada över vill rekommendera oss. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din köksrenovering i Nacka. 

  Tack vare vår långa erfarenhet och variationen på våra jobb som vi har haft har vi utmanat oss själva till att bli några av de mest vassa hantverkarna i Stockholmsområdet. Vi har jobbat med köksrenovering, badrumsrenovering och totalrenoveringar av villor, radhus och lägenheter.

  Vi har alltid en hög standard i vårt jobb och det är alltid roligt för oss att göra det vi är bäst på: att renovera kök. Vi rekommenderar gärna material, design och inredning redan innan jobbet sätter igång!

  Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

  Kök modern design
  Modern kök

  Experter på köksrenovering i Nacka

  Vi kan erbjuda alla olika tjänster som krävs för en fin och proffsig köksrenovering i Nacka. Vi är plattsättare, rörmokare och VVS montörer. En köksrenovering är ju ofta ett ganska stort projekt, och det är alltid bäst att anlita en firma med experter på köksrenovering i Nacka.

  Detta kan vi erbjuda:

  • Bygge av våtrum i köket
  • Plattsättning av kakel eller klinker
  • Ventilation i kök
  • Golvläggning i köket
  • Nya dragningar av vatten och avlopp i köket
  • Målning och tapetsering
  • Nya eldragningar i kök


  I och med att vi är aktiva medlemmar i organisationerna Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet så ligger vi alltid i framkant kring hur branschen utvecklas.

  Utefter industristandarden så har vi en ansvarsförsäkring, vilket innebär att om något oväntat händer under projektet så står vårt försäkringsbolag för kostnaderna och inte kunden. Utöver det bär vår personal alltid ID-brickor.

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Behövs bygglov för köksrenovering?

  I regel behövs det inte något bygglov för att få göra en köksrenovering. Du behöver bara det om du måste ändra på följande saker:

  • husets bärande konstruktion
  • brandskyddet i hemmet
  • ventilationen i badrummet
  • dra nya VA rör i nya schakt

  Detta är för säkerhetsskäl och för att ventilationsrören inte ska vara för små. Du kan alltid fråga oss om du undrar hur du ska gå tillväga innan en renovering.

  Bor du i en bostadsrättsförening i Nacka?

  Kom ihåg att du kommer att behöva tillåtelse från din bostadsrättsförenings styrelse och du planerar att flytta på ditt kök eller badrum. Bortsett från det så behöver du inte be styrelsen om lov vad gällande renovering. Oavsett vilka frågor du har så kan du alltid rådfråga oss innan du vill påbörja renoveringen av köket!

  fin köksrenovering stockholm