Köksrenovering Täby

Behöver du en köksrenovering och bor i Täby? En köksrenovering är som oftast ett ganska stort projekt, och det är alltid bäst att anlita en firma som har experter på köksrenovering i Täby. Jobryan har behörigheter för bygge av våtrum i kök och för fin kakelsättning och golvläggning i Täby. I Täby erbjuder vi dig en högkvalitativ köksrenovering till rimliga kostnader och alltid med de material som du önskar.

Kontakta oss

  Vill du prata med en av våra säljare?

  Experter på köksrenovering i Täby

  Alla vi som arbetar med köksrenovering i Täby är behöriga och certifierade plattsättare, VVS montörer och golvläggare. Därför kan vi erbjuda en köksrenovering i Täby av hög kvalitet. Vi är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring.

  Skulle något hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. Vi är ansvarsfulla och engagerade och arbetar för att alla våra kunder ska bli så nöjda det bara går med köksrenoveringen! När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.
  Kök modern design
  Modern kök

  Få trygg köksrenovering med oss!

  Alla vi som arbetar med köksrenovering i Täby är behöriga och certifierade plattsättare, VVS montörer och golvläggare. Därför kan vi erbjuda en köksrenovering i Täby av hög kvalitet. Vi är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring. Skulle något hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. Vi är ansvarsfulla och engagerade och arbetar för att alla våra kunder ska bli så nöjda det bara går med köksrenoveringen! När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.

  Vi har behörigheter för:

  • köksrenovering av liten eller stor skala
  • bygge av våtrum i kök
  • bygge av ventilation i köket
  • professionell plattsättning
  • golvläggning i kök
  • målning och tapetsering

  Vi har redan nu arbetat i Täby i många år och under den tiden har vi fått många nöjda kunder, som vi är glada över att de vill rekommendera oss. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din köksrenovering i Täby. I Täby, Danderyd och i resten av Storstockholm arbetar vi både med köksrenovering, badrumsrenovering och totalrenovering av villor, radhus och lägenheter.

  Att säga att vi är erfarna är nästan en underdrift. Vi är proffs på det vi gör, helt enkelt, och det är det som våra kunder rekommenderar. Det är alltid roligt att få ta sig an en köksrenovering i Täby och vi rekommenderar gärna material och inredning, om du vill det. Berätta gärna vad du önskar för ditt kök!

  Få ett prisförslag för badrumsrenovering

  Vi arbetar med rot avdrag

  Anlitar du oss för din köksrenovering på Täby, har du rätt att dra av för rot avdrag. Rot avdraget sänker arbetskostnaderna för din köksrenovering i Täby med så mycket som 50 000 kronor/år, eller som mest 30% av arbetskostnaderna. Inredningsmaterial och själva köksinredningen ingår inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på din köksrenovering i Täby genom att välja material till köksrenoveringen med lägre kostnader. Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

  Tillåtelse för stor köksrenovering

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Täby kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta köket i din bostad. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just en flytt av kök som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga dem innan vi påbörjar en köksrenovering om den är omfattande, och du vill att vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.
  fin köksrenovering stockholm