Lägenhetsrenovering Stockholm

Behöver du en lägenhetsrenovering i Stockholm? Jobryan erbjuder högkvalitativ lägenhetsrenovering i Stockholm med förorter och omnejd!

Att göra en lägenhetsrenovering kan vara ett ganska stort projekt. Om din lägenhetsrenovering i Stockholm ska bli så bra som möjligt, och det vill man ju, krävs det att man hittar erfarna och kompetenta hantverkare med alla de behörigheter och kompetenser som krävs för att det ska bli en bra lägenhetsrenovering. Jobryan erbjuder tjänster för all slags lägenhetsrenovering i Stockholm, vilket inbegriper både köksrenovering och badrumsrenovering som kräver kompetenser hos hantverkare av flera olika slag.

Kontakta oss

  Få fin lägenhetsrenovering i Stockholm

  Förverkliga din drömlägenhet!

  För din lägenhetsrenovering i Stockholm har vi alla de hantverkare som kan bygga våtrum i kök och badrum och kan sätta kakel- och klinkersättning. Hos oss jobbar såväl elektriker, som golvläggare, målare och tapetserare. Om du behöver dra om vatten och avlopp, för att exempelvis byta plats på kök och badrum, så kan vi det. Vi har certifierade VVS montörer som kan dra om VA-rör och bygga nödvändiga ventilation som hör hemma i badrum eller kök. Med all vår expertis och kunnighet kan vi erbjuda breda tjänster för lägenhetsrenovering i Stockholm till rimliga priser.

  Så kontakta oss så får ni kostnadsfritt platsbesök plus offert!

  Vi har auktorisation och certifikat för:

  • vatten och avlopp i kök och badrum
  • elektricitet i alla rum
  • kakel- och klinkersättning i våtrum i kök och badrum
  • bygga ventilation i alla rum
  • målning och tapetsering av alla rum
  • golvläggning i alla rum

  Vi är medlemmar i alla branschorganisationer såsom Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening och Byggkeramik Rådet. Det är vi för att vi ska kunnahålla oss uppdaterade när det kommer till moderna metoder, känna till materialutveckling och höja våra kompetenser inom våra olika områden. Jobryan är ett ansvarsfullt företag. Därför har vi full ansvarsförsäkring i försäkringsbolaget If. Om något skulle hända, mot förmodan, så har vi försäkring för det. När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att våra kunder ska identifiera vilka vi är. Ingen som är obehörig ska kunna ta sig in på de arbetsplatser där vi jobbar.

  Få din drömlägenhet med vår renovering

  Har du någon dröm om hur du vill att din lägenhet ska se ut? Jobryan hjälper dig att förverkliga den drömmen. När vi utför lägenhetsrenoveringar i Stockholm arbetar vi alltid för att förverkliga den dröm som du har med din lägenhet och vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt.

  När vi utför lägenhetsrenovering i Stockholm får du kontakt med vår arbetsledare som håller kontakten med dig. Genom att ge dig information om allt som händer under det att din lägenhetsrenoveringen pågår, kan vara trygg med att du vet om allt som händer medan vi arbetar. Om det skulle hända att du behöver fatta nya beslut om lägenhetsrenoveringen, så tar vi kontakt med dig så att du kan välja hur allt ska bli.

  Behöver du bygglov för lägenhetsrenovering?

  Bor du i en bostadsrättsförening behöver du vanligtvis inget bygglov för din lägenhetsrenovering i Stockholm. Endast om du ska ändra någon bärande konstruktion, ändra brandskydd eller ventilation i badrum eller i kök, eller om vi behöver dra nya VA-rör i nytt schakt. Detta för att Stocksholm stad vill veta att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen är tillräckliga för både badrumskanal och kökskanal gällande frånsluftskanal i badrum och kök. Ett kök och ett badrum behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Därför är det alltid bäst att rådgöra med oss innan, så får du veta förutsättningarna för en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Glöm inte det viktiga rot avdraget!

  Behöver du sänka arbetskostnaderna för din lägenhetsrenovering i Stockholm? I så fall finns alltid möjligheten att söka ett rot avdrag för arbetskostnaderna på lägenhetsrenoveringen. Rot avdraget sänker arbetskostnaderna men inte materialet för din lägenhetsrenovering i Stockholm, Rot avdraget är som mest 50 000 kronor/år, eller upp till 30% av arbetskostnaderna. På det sättet har du möjlighet att påverka priset på totalrenoveringen av din lägenhet i Stockholm och väljer då material med olika prislapp.

  Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer – och passa på att ställa alla dina frågor om lägenhetsrenovering i Stockholm!

  Trappa

  Så arbetar med våra kunder

  1. Kontakta oss

  Ta kontakt med oss och ställ alla dina frågor eller berätta vad du behöver!

  2. Boka möte

  Vi träffas för ett förutsättningslöst möte för information!

  3. Gratis offert

  Du får tydliga offerter tillsammans och erbjudande på materialinköp.

  4. Vi börjar

  Renoveringen startar och du betalar enligt offert. Vi er till så du blir nöjd.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Se några av våra senaste totalsrenoveringar

  Jobryan Bygg AB ligger i branschens framkant och erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster. Vi garanterar alltid pålitlighet och kvalitet i allt vårt arbete. 

  Om oss

  Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd,inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen.

  Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.
  Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris.
  Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekomenderar oss till sina vänner!