Omdöme

Se vad våra tidigare kunder tycker om oss.

köksdetalj i köksrenovering stockholm

Orlando Hernandez

Väldigt professionella, seriösa och pålitliga. Hade anlitat de förut för att renovera vardagsrummet, vi är jättenöjda med resultatet och nu har vi anlitat dem för kök / badrumsrenovering! Vi har fått massor med goda tips och hjälp med planering om ombyggnationen. Än så länge allt går som planerat och med fantastiska resultat. Tack så mycket!

Upplyst badrum

Mathilda L

Vi anlitade Jobryan till att hjälp oss att bygga om en tvåa till en trea, vilket bland annat innefattade flytt av kök samt renovering av badrum. Vi är supernöjda – Aram, som ledde arbetet hos oss, är lätt att kommunicera med, han är tillmötesgående och trevlig. De jobbade effektivt och trots vissa ändringar under projektets gång hölls tidsplan och budget. Vi kan varmt rekommendera Jobryan Bygg!

Badrum svart handfat

Lars-Olov E

Jag anlitade Jobryan bygg för ett badrumsbygge där allt har gått fantastiskt bra från början till slut. Angelo och Armen och alla hantverkare har gjort ett väldigt bra jobb, tillmötesgående och trevliga. Tider under bygget och avtalad sluttid har hållits hela tiden. Behöver jag hjälp med framtida hantverksjobb kommer Jobryan att vara det självklara valet. Tack.

Grått badrum

Lucas L

Jobryan byggde om hela min sekelskiftare på 34 kvm i Vasastan. Lägenheten gjordes om från en 1a till en perfekt planerad minitvåa. Jobryan byggde om och byggde ut badrummet, flyttade ut köket till vardagsrummet samt gjorde om tidigare kök till ett mysigt litet sovrum. Lägenheten listades samt målades om. Resultatet blev perfekt, bättre än vad jag tänkt mig! Alla involverade och speciellt Aram som gjort den stora delen av renoveringen är mycket noggranna, tillmötesgående och trevlig! Jag kommer rekommendera Jobryan till familj och bekanta.

Kök kakelmönster

Farzad K

Vi anlitade Jobryan Bygg AB utifrån deras betyg på reco.se och efter att ha jämfört 5 olika företags offert för att renovera vårt badrum. Vi är ganska kräsna och hade höga förväntningar redan från början, men under tiden som renoveringen pågick blev vi mer och mer övertygade att vi har valt rätt företag för jobbet. Genomgående positiv, trevlig och professionell bemötande av kunniga hantverkare och arbetsledning. De är toppen och vi rekommenderar de varmt. Tack Aram, Armen, Angelo och alla andra en gång till.

Litet handfatt

Eva

Renovering kök och badrum. De har varit skickliga på sina jobb, noggranna och seriösa. De har engagerat sig i att vi ska bli nöjda och varit väldigt tillgängliga för frågor. Vi är nöjda med både resultat o samarbete.

Kök

Robin N

Anlitade Jobryan för en renovering av vardagsrum, trappa och en hall. Alla ytskikt är utbytta, nya element och nya eldosor. Jag är jättenöjd med deras arbete. De är noga att hålla rent och fint efter sig och de är noga med att kunden skall vara nöjd igen. Rekommenderas varmt.

Badrum badkar

Lucas L

Att anlita en byggfirma kan vara läskigt. Kan man lita på att jobbet blir bra? Kan man lita på att allt utförs enligt reglementen? o.s.v. Frågor som jag gick runt och bar på innan jag skulle anlita en firma för köksrenovering. Första kontakt med Jobryan (Angelo) var riktigt bra! Vi var i kontakt med flera firmor innan vi tillslut bestämde oss för Jobryan. Första kontakt med arbetsledare/projektledare Armen var världsklass — en riktig klippa! Metodisk, tillgänglig, kunnig och skön inställning till ev. problem som uppstår. I vårt fall så upptäcktes det bakfall i avloppsrör under första veckan av renoveringen. Vårt badrum hade renoverats av en annan firma 2016, vilka som hade orsakat bakfallet. Detta pausade köksrenoveringen i ca. 3 månader. Jag kan inte nog tacka Jobryan Bygg AB och framförallt Armen för hjälpen under den här processen. Det tåls att understryka att Jobryan Bygg AB är extremt noga med att allt arbete som utförs på el, vatten m.m. ska utföras till 100% enligt regler och standard — en enorm trygghet! Nu är vårt kök snart klart och jag är väldigt nöjd. Nöjd med bemötande, med personal och med det arbete som de utfört. Jag känner mig väldigt trygg med att rekommendera Jobryan Bygg AB till vänner och andra som letar efter en seriös byggfirma man kan lita på!