Renovera badrum Stockholm

Har du flyttat in i en ny bostad och vill göra en badrumsrenovering i er villa, radhus eller lägenhet? Då kanske du behöver renovera ert badrum som ni har i Stockholm? Jobryan erbjuder högkvalitativ badrumsrenovering i Stockholm för villor, radhus och lägenheter!

När vi renoverar badrum i Stockholm kan vi erbjuda hantverkare som har alla behörigheter som krävs för en badrumsrenovering av hög kvalitet. Jobryan kan erbjuda alla slags tjänster för det som krävs för att renovera badrum i Stockholm av hög kvalitet. Bland annat  kan vi bygga våtrum i badrummet. Vi har kompetensen för kakel- och klinkersättning, vi kan erbjuder tjänster som elektriker, golvläggare, målare och tapetserare. Och om du behöver rördragningar för nytt vatten och avlopp, till exempel om det är så att du vill flytta på badrummet, så har vi certifierade VVS montörer som kan dra om rör när du vill renovera badrum i Stockholm. Vi har expertis och kunnighet när du vill renovera badrummet och har bra priser och renoverar alltid med de material som du önskar.

Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

Vi renoverar badrum i Stockholm

Många nöjda kunder

Vi har arbetat i Stockholm i många år och har fått många nöjda kunder, som vi är glada över och som vill rekommendera oss. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd när du önskar renovera badrum i Stockholm. I hela Storstockholm arbetar vi med badrumrenovering. För oss är det alltid lika roligt att få ta oss an en badrumsrenovering i Stockholm.

Vi kan erbjuda allt som rör:

  • vatten och avlopp
  • elektricitet
  • våtrum
  • ventilation
  • plattsättning
  • golvläggning
  • målning och tapetsering

Vi är medlemmar av branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening och Byggkeramik Rådet, och vi har ansvarsförsäkring, för om något skulle hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.

Badrumsrenovering
Ett vackert badrum

Krävs bygglov när du vill renovera badrum?

Vanligtvis behöver du inget bygglov när du ska renovera badrum. Endast om något i badrummet kommer att ändra en bärande konstruktion i huset, eller om du kommer att ändra brandskydd, ventilation i badrum eller dra nya VA-rör i nytt schakt, skriver Stockholms stad på sin hemsida. Stockholms stad vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcker för både badrumskanal gällande frånsluftskanal i badrum. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du vill ha en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

Bor du i bostadsrättsförening i Stockholm?

Om du bor i en bostadsrättsförening i Stockholm kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta på badrummet. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så rådfråga dem innan vi påbörjar en badrumsrenovering om vi ska flytta VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad. Ta gärna kontakt med oss och ställ alla dina frågor när du vill renovera badrum i Stockholm!

Vill du ansöka om rot avdrag?

Behöver du sänka arbetskostnaderna för din badrumsrenovering i Stockholm? I så fall har du alltid möjlighet att dra av för rot avdrag för arbetskostnaderna för att renovera badrum i Stockholm. Rot avdraget sänker arbetskostnaderna med upp till 50 000 kronor/år, eller 30% av arbetskostnaden. Materialet till badrummet ingår inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset genom att välja material till lägre kostnader.