Totalrenovering lägenhet Stockholm

Välkommen till Jobryan Bygg, din pålitliga partner för totalrenoveringar av lägenheter i Stockholm. Vi förstår att lägenhetsrenovering kan vara en stressig process, men med många års erfarenhet inom området är vi fast beslutna att göra processen så smidig och kostnadseffektivt som möjligt.

Oavsett om du vill modernisera din lägenhet eller bara vill göra några uppgraderingar erbjuder vi ett komplett utbud av lägenhetsrenoveringstjänster för att möta dina behov. 

Från den första konsultationen till den slutliga genomgången arbetar vi nära våra kunder för att se till att deras vision blir verklighet.

Kontakta oss

  Vi erbjuder förutsättningslösa möten

  I behov av totalrenovering av lägenhet i Stockholm?

  På Jobryan Bygg är vi specialiserade på en rad olika tjänster för lägenhetsrenovering, bland annat:

  • Design och planering: Vårt team av designers och arkitekter arbetar tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd designplan som matchar din stil och budget.
   Vi hjälper dig att välja rätt material, inventarier och tillbehör för att uppnå önskat utseende.
  • Rivning och konstruktion: Vi tar hand om varje aspekt av din lägenhetsrenovering, från rivning till installation. Vårt team av skickliga hantverkare och byggare ser till att din nya lägenhet inte bara är vacker utan också funktionell och effektiv.
  • El och belysning: Vi kan sköta allt nödvändigt el- och belysningsarbete för att se till att din nya lägenhet är väl upplyst och funktionell. Vi kan installera en mängd olika belysningsalternativ, inklusive arbetsbelysning, ambient belysning och accentbelysning.
  Trappa
  Modern kök
  • VVS: Vi har ett team av licensierade rörmokare och VVS-tekniker som kan sköta allt nödvändigt VVS- och VVS-arbete, inklusive installation av toaletter, handfat och kranar. Vi använder högkvalitativa material för att se till att din nya lägenhet är läckagefri och fungerar effektivt.
  • Golv och kakel: Vårt team kan installera ett brett utbud av golv- och kakelalternativ, inklusive keramik, porslin, marmor med mera. Vi ser till att ditt nya golv och kakel inte bara ser bra ut utan också håller i många år framöver.
  • Målning och efterbehandling: Vi kan sköta alla nödvändiga målnings- och efterbehandlingsarbeten för att se till att din nya lägenhet ser ut på bästa sätt. Vårt team av målare kommer att använda högkvalitativa färger och ytbehandlingar för att se till att din nya lägenhet ser fräsch och modern ut
   

  Hur Jobryan jobbar

  På Jobryan är vi stolta över att leverera exceptionella totalrenoveringar av lägenheter som överträffar våra kunders förväntningar. Vi använder endast material av högsta kvalitet och arbetar med skickliga hantverkare och designers för att se till att varje aspekt av din lägenhetsrenovering utförs till perfektion.

   

  Vi förstår också att lägenhetsrenovering kan vara stressigt, vilket är anledningen till att vi erbjuder projektledningstjänster för att se till att allt går smidigt. Vårt team tar hand om all samordning, schemaläggning och kommunikation för att se till att ditt projekt slutförs i tid och inom budget.

   

  Om du är redo att bygga om din lägenhet, kontakta oss idag för att boka in en konsultation. Vårt expertteam kommer att arbeta med dig varje steg på vägen för att se till att din lägenhetsrenovering blir en succé.

  Trappa

  Så arbetar med våra kunder

  1. Kontakta oss

  Ta kontakt med oss och ställ alla dina frågor eller berätta vad du behöver!

  2. Boka möte

  Vi träffas för ett förutsättningslöst möte för information!

  3. Gratis offert

  Du får tydliga offerter tillsammans och erbjudande på materialinköp.

  4. Vi börjar

  Renoveringen startar och du betalar enligt offert. Vi er till så du blir nöjd.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Se några av våra senaste totalsrenoveringar

  Jobryan Bygg AB ligger i branschens framkant och erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster. Vi garanterar alltid pålitlighet och kvalitet i allt vårt arbete. 

  Om oss

  På Jobryan strävar vi efter att erbjuda förstklassiga badrumsrenoveringstjänster som överträffar våra kunders förväntningar. 
  Ta kontakt med oss idag för att boka en konsultation och upptäcka hur vi kan hjälpa dig
  att totalrenovera din lägenhet. Vårt omfattande utbud av tjänster omfattar badrum, kök, tvättstugor, ombyggnader,
  golv och kakel, installation av fåfänga och skåp, belysning och el, VVS, tillgänglighetsanpassningar och projektledning.

  Vårt erfarna team av skickliga hantverkare och designers samarbetar nära med våra kunder
  för att se till att deras önskade resultat uppnås. Vi använder endast förstklassiga material
   och förblir väl insatta i de senaste trenderna och teknikerna inom badrumsrenoveringsbranschen.