Totalrenovering Stockholm

Har du flyttat in i en ny bostad i Stockholm och vill göra om din villa, radhus eller lägenhet? Då kanske du vill göra en totalrenovering i Stockholm? Jobryan erbjuder högkvalitativ totalrenovering i Stockholm för alla slags villor, radhus och lägenheter! En totalrenovering i Stockholm är i de allra flesta fall ett mycket omfattande renoveringsprojekt. Då krävs det att du kan anlita hantverkare som har behörigheter inom vitt skilda områden. Jobryan kan erbjuda alla de tjänster som krävs för att göra en totalrenovering i Stockholm.

Kontakta oss

  Kontakt för totalrenovering i Stockholm

  I behov av totalrenovering?

  Vi har behörigheter för bygge av våtrum i kök och badrum, hos oss arbetar hantverkare för kakel- och klinkersättning, vi är elektriker, golvläggare, målare och tapetserare. Om du behöver VA-rörsdragning, så har vi certifierade VVS montörer som kan dra om rör till badrum eller ditt kök. Vi kan vi erbjuda högkvalitativ totalrenovering i Stockholm med all den vår expertis och kunnighet som vi besitter och till rimligt pris. Och vi ser till att du får de material som du önskar för din inredning.

  Alla som arbetar på Jobryan har behörigheter inom olika tjänster för en totalrenovering i Stockholm. Vi har tjänster för:

  • VA-rördragningar
  • elektricitet
  • våtrumsbygge
  • ventilation
  • plattsättning
  • golvläggning
  • målning och tapetsering
  • ventilation

  Vi är med i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet och har ansvarsförsäkring. Skulle något hända så ska inte våra kunder behöva stå för det, utan det tar vår försäkring hand om. När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.
  Trappa
  renoveringsverktyg Stockholm

  Erfaren firma med många nöjda kunder

  Vi har arbetat i Stockholm i många år och har fått många nöjda kunder och vi är glada över att de vill rekommendera oss. Varför inte anlita oss du med? Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din totalrenovering i Stockholm. I Stockholm och i resten av Storstockholm arbetar vi även med köksrenovering och badrumsrenovering i villor, radhus och lägenheter. Att säga att vi är erfarna är nästan en underdrift. Vi är proffs på det vi gör, helt enkelt, och det är det som våra kunder rekommenderar. För oss är det alltid lika roligt att få ta oss an en totalrenovering i Stockholm och vi kommer att göra allt för att du ska bli nöjd med din totalrenovering!

  Behöver du sänka arbetskostnaderna för din totalrenovering i Stockholm, har du möjlighet till rot avdrag för arbetskostnaderna för din totalrenovering. Rot avdraget sänker arbetskostnaderna för din totalrenovering i Stockholm med som mest 50 000 kronor/år, eller upp till 30% av arbetskostnaderna. Material för totalrenoveringen ingår inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på totalrenoveringen i Stockholm genom att välja olika material till olika kostnader.

  Behöver jag bygglov för en totalrenovering?

  Vanligtvis behöver du inget bygglov för en totalrenovering. Endast om du ska ändra den bärande konstruktion i ditt hus, ändra brandskyddet i huset, ändra ventilation i badrum eller kök, dra nya VA-rör i nytt schakt, skriver Stockholms stad på sin hemsida. Detta för att staden vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcker till för både badrum och kök, gällande frånsluftskanal i badrum och kök eftersom det krävs tillräckligt med frånluft i både kök och badrum för att uppfylla krav på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med oss om du undrar om du behöver en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Bor du i en bostadsrättsförening i Stockholm?

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Stockholm kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta kök eller badrum. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av kök och badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så rådfråga oss om du vill att vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad.

  Så arbetar vi

  1. Hör av dig

  När du hör av dig till oss lyssnar vi gärna på vad du behöver hjälp med!

  2. Boka möte

  Vi går igenom ditt projekt och samlar in information för att kunna leda dig rätt.

  3. Gratis offert

  Du får tydlig offert med fina erbjudanden på materialinköp.

  4. Vi börjar

  Renoveringen startar och vi arbetar så att du blir nöjd. Sedan betalar du enligt offert.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Några av våra senaste renoveringar

  Jobryan Bygg AB är redo att hjälpa dig med alla dina totalrenoverings behov. Vi ligger i branschens framkant och erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster till alla möjliga kunder. Vi garanterar alltid pålitlighet och kvalitet i vårt arbete. Ta gärna en titt på några av våra senaste projekt och se vad vi kan göra för dig.

  Om oss

  Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd,inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen.

  Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.
  Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris.
  Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekomenderar oss till sina vänner!