Totalrenovering Täby

Ska du göra om din bostad och bor i Täby? Behöver du få tag i en firma för en totalrenovering i Täby? Jobryan erbjuder totalrenovering i Täby för alla slags villor, radhus och lägenheter!

Om du vill få till stånd en bra totalrenovering i Täby, kan du behöva anlita hantverkare med behörigheter inom vitt skilda områden för att genomföra en bra totalrenovering. Vi på Jobryan har behörigheter för allt från bygge av våtrum i kök och badrum, till plattsättning, dragning av elledningar, golvläggning, målning och tapetsering. Och skulle du behöva dra om vatten- och avloppsrör så har vi certifierade VVS montörer som kan dra om rör för badrum och kök. Alla dessa tjänster kan vi erbjuda.

Vi utför alltid högkvalitativa totalrenoveringar till rimliga priser och med material som du önskar – ta kontakt med oss så bjuder vi på ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

Kontakta oss

  Erbjuder totalrenovering i Täby

  Så arbetar vi med totalrenovering

  Jobryan har hantverkare med alla de behörigheter som krävs för att utföra en totalrenovering i Täby. Vi erbjuder:
  • nya VA-rördragningar
  • elledningsdragningar
  • bygge av våtrum för kök och badrum
  • ventilation i kök och badrum
  • plattsättning i kök, badrum och hall
  • golvläggning i alla rum
  • målning och tapetsering i alla rum
  • ventilation i kök och badrum

  Vår firma är medlemmar i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening, Byggkeramik Rådet. Även om vi har hantverkare med behörigheter och certifikat för olika tjänster, ser vi till att ständigt uppdatera oss om nya metoder, material och förbättringar som våra kunder kan dra fördel av. Och eftersom vi är ansvarsfulla och medvetna om att allt kan hända, har vi ansvarsförsäkring för alla våra tjänster i försäkringsbolaget If. Om något skulle hända så tar vår försäkring hand om det. När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.
  Trappa
  fin köksrenovering stockholm

  Erfaren firma med många nöjda kunder

  Vi har arbetat i Täby i många år med många nöjda kunder, som vi är glada över kan rekommenderar oss. Vi gör nämligen allt för att våra kunder ska bli nöjda med den totalrenovering i Täby som vi utför. I Täby, Danderyd och i resten av Storstockholm arbetar vi med renovering i olika omfattning, förutom totalrenovering i Täby erbjuder vi även köksrenovering och badrumsrenovering i villor, radhus och lägenheter. För oss är det alltid roligt att ta oss an en totalrenovering i Täby. Har du särskilda drömmar för din totalrenovering? Om du vill det kan vi rekommendera material för din inredning och gör allt för att förverkliga din dröm som rör din totalrenovering.

  Gäller rot avdrag för totalrenovering?

  Behöver du sänka arbetskostnaderna för din totalrenovering i Täby? I så fall har du alltid möjlighet att dra av för rot avdrag för arbetskostnaderna. Rot avdraget sänker dem med upp till 50 000 kronor/år, eller som mest upp till 30% av arbetskostnaderna. Material för totalrenoveringen ingår inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på din totalrenovering i Täby genom att välja material med en lägre prislapp.

  Behöver du bygglov?

  Vanligtvis behöver du inget bygglov för en totalrenovering. Endast om du ska ändra ditt hus bärande konstruktion, ändra brandskyddet i huset, ändra ventilation i badrum eller drar nya VA-rör i nytt schakt, skriver Stockholms stad på sin hemsida. Detta för att staden vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcler för både badrumskanal och köket gällande frånsluftskanal i badrum. Ett kök behöver nämligen tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Det bästa är att alltid rådgöra med ossom du vill ha ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Behövs det i bostadsrättsförening?

  Om du bor i en bostadsrättsförening i Täby kan du behöva tillåtelse från styrelsen i din bostadsrättsförening om det är så att du vill flytta kök eller badrum. I övrigt kan du ju renovera bostaden som du vill. Det är just flytt av kök och badrum som en styrelse för din bostadsrättsförening kan ha åsikter om. Så att rådfråga oss innan vi påbörjar en badrums- eller köksrenovering om du vill att vi ska dra om VA-rör eller ändra ventilationen i din bostad. Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

  Så arbetar vi med våra kunder

  1. Hör av dig

  Vi finns här för dig när du behöver totalrenovering i Täby

  2. Boka möte

  Vi går igenom ditt projekt och samlar in information för att kunna leda dig rätt.

  3. Få offert

  Du får tydlig offert tillsammans med fina erbjudanden på materialinköp.

  4. Renoveringen börjar

  Renoveringen startar och vi arbetar tills du är nöjd. Sedan betalar du enligt offert.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Några av våra senaste renoveringar

  Jobryan Bygg AB är redo att hjälpa dig. Vi ligger i branschens framkant och erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster till alla kunder. Vi garanterar alltid pålitlighet och kvalitet i vårt arbete. Ta gärna en titt på några av våra senaste projekt och se vad vi kan göra för dig.

  Om oss

  Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd,inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen.

  Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.
  Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris.
  Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekomenderar oss till sina vänner!