Totalrenovering Täby

Vill du bygga om hela din bostad i Täby? Kanske vill du höja värdet på bostaden eller så vill du göra om en lägenhet till ett drömboende? Vi är vana vid att jobba med totalrenoveringar för lägenheter, radhus och villor!

Vi är experter inom hantverk med behörigheten att jobba med samtliga delar av totalrenoveringar. Vi är dessutom vana vid att jobba med våtrum (kök, tvättrum och badrum), plattsättning, dragningar av elledningar, golvläggningar, målningar samt tapetseringar. Dessutom är vi bra på VVS montering för kök och badrum.

Vi jobbar aktivt med totalrenoveringar med konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag så kommer vi på ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan ge er en bra offert!

Kontakta oss

  Erbjuder totalrenovering i Täby

  Så arbetar vi med totalrenovering

  Jobryan är experter på totalrenoveringar och har jobbat med följande projekt i Täby:

  • dra ut elledningar
  • lägga till ventilation i kök och badrum
  • ny VA-rördragning
  • kakel
  • golvläggning
  • badrumsbygge och renovering
  • köksrenovering
  • målning och tapetsering
  Jobryan har certifikat från Byggkeramik Rådet, Plattsättning Entrepenörers Riksförening samt Byggnads. Vi jobbar ständigt för att utveckla oss och därför uppdaterar vi oss alltid gällande material, metoder och tillvägagångssätt som kan hjälpa våra kunder.
  Om några skador uppkommer under arbetet (mot förmodan) så kommer det att gå på vår försäkring. 
  Vår personal har alltid på sig ID brickor.
  Trappa
  fin köksrenovering stockholm

  Erfaren firma med många nöjda kunder

  Med en lång erfarenhet av att jobba i Täby har vi fått många återkommande kunder samt rekommendationer vilket är ett bra kvitto på att vi gör ett bra jobb och att vi har ett bra rykte i Täby.

  Vi erbjuder också badrumsrenovering och köksrenovering i villor, radhus och lägenheter. Vi rekommenderar gärna material för inredningen och jobbar aktivt för att skapa ditt drömhem.

  Gäller rot avdrag för totalrenoveringar?

  Idag kan du ansöka om ROT-avdraget för att sänka kostnaden med upp till 50 000 SEK per år, alternativt upp till 30% av kostnaden för hela jobbet. Kom ihåg att materialet inte inkluderas i avdraget men du kan alltid påverka priset genom att vara med och välja material.

  Vi kan dessutom göra pappersarbetet åt dig så att avdraget görs direkt i slutfakturan.

   

  Behöver du bygglov?

  När du ska göra en totalrenovering behöver du i regel inte be om bygglov. Om du däremot vill ändra på den bärande konstruktionen, förändra brandskyddet, ändra ventilationen i badrummet eller dra nya VA-rör behöver du ansöka om det. Du kan alltid ringa oss om du har några frågor.

  Behövs det i bostadsrättsförening?

  Kontakta din bostadsrättsförening i Täby och fråga styrelsen om du får flytta ditt kök, badrum eller ändra din ventilation. I andra fall får du renovera din bostad som du vill. Ställ gärna frågor till oss om du är osäker kring design och projektet i sig. 

  Vi gör gärna ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan avgöra storleken på jobbet så att vi därefter kan ge en realistisk offert.

  badrum

  Så arbetar vi med våra kunder

  1. Hör av dig

  Vi finns här för dig när du behöver totalrenovering i Täby

  2. Boka möte

  Vi går igenom ditt projekt och samlar in information för att kunna leda dig rätt.

  3. Få offert

  Du får tydlig offert tillsammans med fina erbjudanden på materialinköp.

  4. Renoveringen börjar

  Renoveringen startar och vi arbetar tills du är nöjd. Sedan betalar du enligt offert.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Några av våra senaste renoveringar

  Jobryan Bygg AB är redo att hjälpa dig. Vi ligger i branschens framkant och erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster till alla kunder. Vi garanterar alltid pålitlighet och kvalitet i vårt arbete. Ta gärna en titt på några av våra senaste projekt och se vad vi kan göra för dig.

  Om oss

  För oss på Jobryan är det viktigt att våra kunder är nöjda under hela totalrenoveringen. Det är därför vi alltid har en arbetsledare som är i kontakt med kunden och uppdaterar den om hur arbetet går.

  Vi har alltid tyckt om att renovera och det syns i vårt arbete och i våra omdömen. Inte minst så märks det i alla drömboenden som vi har skapat till bästa pris!

  Vi är glada över att de flesta av våra kunder kommer i dagsläget från rekommendationer!