Villarenovering Stockholm

Vill du göra om din villa och behöver få tag i en firma för en villarenovering i Stockholm? Jobryan finns i Stockholm och här erbjuder vi villarenovering i Stockholm alltid med hög kvalitet! En villarenovering i Stockholm är som oftast ett stort projekt och för en villarenovering i Stockholm krävs det alltid hantverkare som har behörigheter inom vitt skilda områden. Jobryan kan erbjuda alla de olika tjänste som behöver ingå i en villarenovering i Stockholm.

Vi har behörigheter för bygge av våtrum i kök och badrum, vi har kakelsättare och hantverkare för klinkersättning. Hos oss arbetar elektriker, golvläggare, målare och tapetserare. Behöver du dra om vatten och avlopp så har vi certifierade VVS montörer som kan dra om rör till ditt badrum eller kök. Med all vår expertis och kunnighet kan vi erbjuda villarenovering i Stockholm till rimliga priser.

Ta kontakt med oss, och få ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

Experter på fina villarenoveringar

Vi är experter på:

 • vatten och avlopp
 • elektricitet
 • våtrumsbygge
 • ventilation
 • plattsättning
 • golvläggning
 • målning och tapetsering
 • ventilation

Vi är måna om att hålla oss uppdaterade och är medlemmar i branschorganisationen Byggnads, Plattsättnings Entreprenörers riksförening och Byggkeramik Rådet. Eftersom vi är en ansvarsfull firma så har vi ansvarsförsäkring i försäkringsbolaget If, ifall att något skulle hända så tar vår försäkring hand om det. När vi är ute hos våra kunder bär vi alltid ID06 för att alla ska kunna identifiera oss och så att inga obehöriga ska kunna ta sig in på de platser där vi är.

Har du särskilda önskemål för din villarenovering i Stockholm? Vi hjälper gärna till med rekommendationer av material – allt för att förverkliga din dröm. När vi åtar oss en villarenovering i Stockholm arbetar vi för att förverkliga din önskan om hur din villa ska bli och gör allt för att du ska bli så nöjd det bara går.

När vi påbörjar en villarenovering utser vi en arbetsledare som håller ständig kontakt med dig. Genom att hålla dig informerad om allt som händer under renoveringens gång, påverkar du hur slutresultatet blir och kan vara trygg med att du är inkluderar i allt som händer. Behöver du fatta nya beslut under arbetets gång, så tar vi kontakt med dig med ny information så att du kan välja hur allt ska bli.

Kontakta oss

  Anlita oss för er villarenovering i Stockholm

  Behövs bygglov för villarenovering?

  Vanligtvis behöver du inget bygglov för en villarenovering. Endast om du ska ändra den bärande konstruktionen i ditt hus, ändra brandskyddet i huset eller ändra ventilationen i badrum eller drar nya VA-rör i nytt schakt. Det skriver Stockholms stad på sin hemsida. Detta för att staden vill säkerställa att ventilationskanalerna inte är för små och att måtten på ventilationen räcker för både badrumskanal och köket och gällande frånsluftskanal i badrum. Ett kök behöver tillräckligt med frånluft för att uppfylla krav på en imkanal. Så det bästa är att alltid rådgöra med oss så får du veta förutsättningarna för en ny eller ändrad ventilationskanal, eller imkanal.

  Glöm inte rot avdraget!

  Behöver du sänka arbetskostnaderna för din totalrenovering i Stockholm? Då har du möjlighet att dra av rot avdraget för arbetskostnaderna för din villarenovering. Rot avdraget sänker arbetskostnaderna för din villarenovering i Stockholm och som mest med 50 000 kronor/år, eller som mest 30%. Material för totalrenoveringen ingår inte i rot avdraget, men du har möjlighet att påverka priset på totalrenoveringen i Stockholm genom att välja olika material till lägre priser. Ta kontakt med oss för mer information!
  Trappa

  Så arbetar vi med våra kunder

  1. Hör av dig

  Hör av dig till oss när du behöver villarenovering! Vi finns här för dig.

  2. Boka gratis möte

  Vi går vi igenom ditt projekt och ger information för att kunna leda dig rätt.

  3. Få offert

  Av oss får du tydlig offert tillsammans och fina erbjudande på materialinköp.

  4. Vi börjar

  Vi erbjuder arbetsledare som vägleder dig genom villarenoveringen.

  offerta
  maga png
  trustpilot

  Några av våra senaste renoveringar

  Jobryan Bygg AB hjälper dig genom villarenoveringen i Stockholm. Vi ligger i branschens framkant och erbjuder professionella tjänster och garanterar alltid pålitlighet och kvalitet i allt vårt arbete. Ta gärna en titt på några av våra senaste projekt och se vad vi kan göra för dig.

  Om oss

  Vi på Jobryan vill att du ska vara nöjd under hela renoveringsprocessen och när vi är klara.

  Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.
  Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin renovering av högsta kvalitet till bäst pris.
  Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att de nu kan rekommendera oss!